Temperatuurregeling 2.0

Koeltechniek Roose en zijn partners hebben uw temperatuurregeling opnieuw uitgevonden. Vergeet uw oude thermostaat en maak kennis met onze moderne vormen van regelapparatuur: eenvoudig in gebruik en bijzonder efficiënt. In combinatie met temperatuur-, druk en luchtvochtigheidssensoren, biedt dit eindeloos veel mogelijkheden om op elk moment de juiste temperatuur en luchtvochtigheid te bekomen.

Temperatuurregistratie

Dankzij een uitgebreide temperatuurregistratie krijgt u zicht op de evolutie van de temperatuur doorheen de tijd. Afhankelijk van het aantal geplaatste sensoren in de koelcel of gekoelde ruimtes krijgt u een meer verfijnd en gedetailleerd overzicht. De monitoring verloopt lokaal of online en de registratie gebeurt via een pc. U kunt bij ons terecht voor gepast advies.

Alarminstallatie

De temperatuurregeling en de registratie bieden mogelijkheden om alarm te slaan bij het detecteren van ongewenste waarden. Deze alarmsignalen verwittigen u of de gebruikers of onze wachtdienst bij onverwachte en ongewenste temperatuurvariaties. Als het alarm rechtstreeks bij ons binnen komt, hoeft u zich over niks zorgen te maken. Dan staan we zelf in voor de planning van de interventies en voorzien we een passende tussenkomst. Natuurlijk blijft het mogelijk om zelf via een gsm-modem of per e-mail geïnformeerd te worden over elk alarm. U ontvangt een signaal op uw mobiele telefoon of in uw mailbox en blijft steeds op de hoogte van de werking van uw installatie. Contacteer ons voor meer informatie.

Enkele referenties

Referentie tekst

Bekijk hier enkele van onze geautomatiseerde installaties.