Bakker, slager, vishandel, traiteur of ijsverkoper: koeling is een noodzaak!

Met de strenge voedselinspecties is het een absolute noodzaak om uitgestalde voedingswaren voldoende koel te bewaren. Hiervoor kiest u de klassieke koelcel in de werkruimte of een gepersonaliseerde koelcentrale. Daarnaast is er natuurlijk de koeltoonbank in uw winkel. Samen bepalen we de meest optimale opstelling. Uw klant rekent op een vers product en een uitgekiende koelinstallatie is hiervoor de beste garantie.

Koelcellen op maat

Natuurlijk is een koeltoonbank alleen niet voldoende voor de professionele detailhandelaar. In Oost- en West-Vlaanderen kunt u voor uw koelcel terecht bij Koeltechniek Roose. Indien gewenst realiseren we uw koelcel op maat van uw bedrijf. Met ons aangepast advies maakt u op dit vlak de juiste keuze. Vervolgens concipiëren we uw koelcel volledig naar uw wens.

Koelcentrales

Indien u opteert voor een koelcentrale dan kiest u, op basis van ons uitgebreid advies, zelf de onderdelen en omvang van uw koel- of vriescentrale. Na deze grondige voorstudie ontvangt u een ontwerp op maat. Na goedkeuring realiseren gecertificeerde technici uw koelcentrale zodat alle wettelijke verplichtingen nagekomen worden. Uw partner Koeltechniek Roose staat dus volledig zelf in voor de realisatie van uw koelcentrale. Een niet te missen troef!

Enkele referenties

Referentie tekst

Bekijk hier enkele van onze Commerciële koeltechniek installaties.