Flexibele partner voor elk type koeltechniek

Koeltechniek Roose is uw partner voor elke industriële installatie die u nodig heeft voor koelen en vriezen. U werkt samen met een familiaal bedrijf dat een flexibele en niet merkgebonden partner is. Onze lage drempel en ons enthousiasme garanderen u een optimale samenwerking.

Maatwerk

Bij Koeltechniek Roose kunt u terecht voor een industriële koelinstallatie op maat. Uw behoeften vormen de richtlijn voor het ontwerp van uw installatie op papier. Eens het plan goedgekeurd, mag u rekenen op een vlekkeloze uitvoering, zowel inzake timing als op technisch vlak.

Gekwalificeerd personeel, uw garantie voor professionaliteit

Uw partner Koeltechnieken Roose prijkt natuurlijk op de lijst van koeltechnisch gecertificeerde bedrijven en u mag rekenen op gekwalificeerd personeel voor de realisatie van uw klassieke installatie, voor uw NH3-projecten (ammoniakkoelinstallaties), voor CO2-installaties, voor een ijswaterinstallatie of voor industriële scherf- of korrelijsmachines.

Dienst na verkoop, een 24/7 service

Als er, ondanks onze automatisering, toch een tussenkomst nodig is, reken dan op onze dienst na verkoop die 24/7 tot uw dienst staat voor alle dringende interventies. Om storingen tot een minimum te beperken, opteert u best voor een installatie gerelateerd onderhoudscontract.

Enkele referenties

Referentie tekst

Bekijk hier enkele van onze Industriële koeltechniek installaties.