Een installatie naar uw wensen

Koeltechniek Roose gaat uit van uw wensen en budget bij het opstellen van het ontwerp van uw koelinrichting. Met onze gerichte adviezen neemt u uiteindelijk de juiste beslissing inzake omvang, nodige functionaliteiten en gepersonaliseerde voorzieningen. Natuurlijk zorgen we samen voor een rationele inplanting van uw koelsysteem. Zo bekomt u een koelinstallatie die perfect bij uw bedrijf past.

Planning van de bouw van uw koelinstallatie

Zo snel mogelijk na de briefing komen we bij u langs met het uitgewerkte plan van uw koelinstallatie. Dit omvat zowel de tekeningen en beschrijving van de installatie zelf als de aanduiding van de stroomtoevoer en de andere leidingen. Dit laat u toe om eventueel nog een aantal zaken bij te sturen. Wanneer u het plan finaal goedkeurt, zoeken we samen een geschikte periode voor de uitvoering van de opdracht.

Montage van uw koelcel of koelinstallatie

Voor de montage van uw koelgroep staat ons degelijk opgeleid en technisch bedreven team tot uw dienst. Het uiteindelijke resultaat is een koelsysteem dat overeenstemt met het opgestelde uitvoeringsplan. Bij de oplevering voorzien we, naast de gebruikershandleiding, een korte opleiding rond de bediening van uw koelinstallatie. Zo beheert u uw installatie met kennis van zaken.

Onderhoud, moeder van de bedrijfszekerheid

Uw auto, de verwarmingsinstallatie thuis of in uw bedrijf of zelfs uw fiets: alle systemen met bewegende onderdelen hebben regelmatig onderhoud nodig. Bij een koelinstallatie is dat niet anders. Ventilatoren, pompen, dichtingen … zijn onderhevig aan slijtage en hebben nood aan periodiek nazicht. Met onze onderhoudscontracten bent u het voordeligst af maar het is natuurlijk mogelijk om naar wens op onze diensten beroep te doen. Even bellen en we staan bij u aan de deur. Ons nummer? Bel 051-68 87 66.

Alle types installaties

De service van Koeltechniek Roose is er voor alle types installaties. Uw bestaande installatie nemen we even graag onder handen. Contacteer ons voor een service-overeenkomst op maat of gewoon om eens te proeven van onze dienstverlening. We houden ervan om nieuwe klanten te verrassen met onze vakkennis en de kwaliteit van onze dienst na verkoop.

Voldoet uw installatie aan de wettelijke verplichtingen?

De installatie en het beheer van een industriële koelinstallatie is aan heel wat wettelijke verplichtingen onderhevig. Met Koeltechniek Roose haalt u een partner in huis die ervoor zorgt dat u aan alle wettelijke verplichtingen voldoet. Sommige installaties moeten met de regelmaat van een klok nagezien worden, andere helemaal niet. Installaties die werken met “traditionele koudemiddelen” vallen onder bijzondere regelingen. Met ons gepast advies neemt u de juiste beslissing en door uw samenwerking met een gecertificeerd leverancier slaapt u steeds op beide oren.