Eén aanspreekpunt voor all-time service

Bij Koeltechniek Roose staan wij erop u steeds persoonlijk van dienst te zijn met deskundige advies en een state-of-the-art service.
Elkaar kennen en een wederzijds begrip vinden we van het grootste belang en elke klant krijgt een vast aanspreekpunt. Hebt u een vraag of probleem, dan wordt u steeds snel en correct geholpen. Geen eindeloos doorverwijzen of ellenlang wachten, maar 24/7 kan u rekenen op een perfecte service!

Oplossing op uw maat

Voor elke vraag bieden we een antwoord, voor elk probleem een oplossing! We vallen u niet lastig met technische termen en onverstaanbaar vakjargon, maar we luisteren naar uw noden en wensen en staan u bij met de gepaste oplossing, uitgelegd in mensentaal en met de juiste producten van topkwaliteit en met respect voor budget en timing!

Kwaliteit en expertise onder één dak

Koeltechniek Roose is gevestigde waarde in zowel de industriële als de voedingssector. In alles wat we doen, is topkwaliteit de enige standaard. Nieuwe uitdagingen en complexe projecten geven ons vleugels en maken dat onze kennis nog elke dag aangescherpt wordt.

Als relatief kleine speler in de wereld van de koeltechnieken combineren wij een grote flexibileit met verregaande expertise. Dit maakt ons tot een unieke en bijzonder gegeerde partner maakt voor tal van opdrachten.