Automatisatie volgens je workflow

Een automatische koelinstallatie maakt het je bijzonder makkelijk. Geen knoppen bedienen of manueel toezicht meer, wél check-ups vanop afstand en een automatische koelflow. Zo is je koelinstallatie niet alleen hyperefficiënt en duurzaam, het systeem volgt ook 100% het ritme van jouw activiteiten en workflow. 

De troeven in een notendop
  • Eigen kalender: je stelt de gewenste temperatuur makkelijk vooraf in. Elke dag op 2°C en op donderdag tijdens de poetsshift 15°C? Perfect mogelijk!
  • Alarmsystemen: bij een onverwachte temperatuurstijging of een storing word jij of onze permanentiedienst meteen verwittigd. 
  • Heldere rapportage: monitor de koelinstallatie via smartphone of pc en raadpleeg vlot rapporten over de systeemprestaties. 

Duurzame koelsystemen 

Het ongelofelijke gebruiksgemak is een grote troef van een automatisch systeem, maar duurzaamheid is dat absoluut ook. Het systeem is immers uitgerust met energiesturing waardoor de koeling vlot gekoppeld kan worden aan zonnepanelen. 

Bovendien kan de warmte ook gerecupereerd worden. De warmte van een product warmt bijvoorbeeld het proceswater op. Zo kan dit water vlot gebruikt worden in een ander facet van het productieproces of om te poetsen. Absoluut een win-win!

roose
Meer weten over een automatisch koelsysteem op maat van jouw werking?
roose