Meer dan 40 jaar koelervaring

Peter Roose startte Koeltechniek Roose in 1983. Zijn doel: topkwaliteit en dito service leveren. Zonen Wim en Davy zijn sinds 2010 zaakvoerder en streven samen met het gepassioneerde team diezelfde hoge standaard na. 

Persoonlijke service, installaties op maat en een hoogkwalitatieve afwerking zijn voor ons evident. We spijkeren onze kennis regelmatig bij zodat we als multidisciplinair team de meest complexe uitdagingen moeiteloos vertalen naar een gebruiksvriendelijk koelsysteem. 

De lat ligt hoog

De familiale waarden zitten verweven in alles wat we doen. Dat, en een goede dosis West-Vlaamse nuchterheid. Want als relatief kleine speler realiseren wij grootse installaties. Flexibiliteit en verregaande expertise zijn hierbij onze grootste troeven. 

Wij laten onze klanten nooit in de kou staan. Daar zorgt je vast aanspreekpunt voor. Hier geen wachtrijen of tickets bij een vraag, wel een razendsnel antwoord en interventie wanneer nodig. Want voor iets essentieels als koeling, is een snelle reactie niet meer dan evident. 

meer over automatisatie
Join the cool crew
 • vacature

  Vacature technisch tekenaar
  bekijken
 • vacature

  koeltechnicus service
  bekijken
 • vacature

  Vacature monteur
  bekijken
vacatures bekijken
Join the cool crew